Menu

Over ons..

Ons geurige avontuur begint in 1976 in Kocaeli (Turkije) met Asrın Colognes. Wanneer we in 2001 besluiten dat het tijd wordt voor een nieuw jasje dat beter past bij de moderne tijd, wordt ons merk Romeo Juliet Parfum geboren, waarmee we ons richten op de hedendaagse trends in de parfumerie en cosmetica.

Ons missie met Romeo Juliet Parfum is om onze klanten betrouwbare producten aan te bieden, door voort te bouwen op onze parfumkennis en service-ervaring van een halve eeuw en dat te combineren met een dynamische en vernieuwende kwaliteit.

De parfums van Romeo Juliet Parfum worden geproduceerd met ingrediënten waarvan de standaarden door de IFRA (International Fragrance Association) worden bepaald. Onze productiecentra beschikken over de benodigde GMP-certificaten (Good Manufacturing Practice). Ook voldoen onze parfums aan de Cosmeticaverordening van de Europese Unie, zoals die sinds juli 2013 van toepassing is. In dit verband slagen onze producten voor de benodigde stabiliteits- en allergietesten en kunnen wij u garanderen dat zij u op zowel mens- als milieuvriendelijke wijze bereiken.